Over Ons

De zangeressen

Yvonne Sieh
Sopraan

Yvonne is onze leadzangeres. Zij heeft in grote koren gezongen, musicals gedaan en heeft veel ervaring. Zingen is haar passie. Zij is altijd te porren voor een nieuw optreden!

Marlies Vieveen
Hoge sopraan & mezzo sopraan

Marlies is de hoge sopraan, maar zingt ook vaak onder de eerste stem. Net wat er mooi klinkt. Zij was van jongs af aan al gek op het zoeken naar de meerstemmigheid in een nummer.

Lysette van der Meer
Alt

Lysette is onze alt zangeres. Met haar diepe stem geeft zij kleur aan de nummers. Ook zij zingt al jaren en komt uit een muzikaal nest, waar jazz de belangrijkste muziekvariant was.

Onze geluidsmanNEN

Wij hebben meerdere geluidstechnici. Nino, Kees, Vincent of Roel helpt ons bij de optredens met het beheren van het geluid. Zij beheren de kwaliteit van het geluid en zorgen er voor dat de juiste nummers worden afgespeeld. Samen met de dames bouwen zij het geluid op en na het optreden bouwen we het samen met hem weer af. 

Close2U and friends

Vocal group Close2U treedt ook op met hun muzikale vrienden, samen “Close2U and friends” genaamd.

Close2U and friends biedt een gevarieerd repertoire. Blokjes alleen met de drie dames van de vocal group en nummers samen met de vrienden. Met geluidsbestanden of met de gitarist/pianiste- accordeoniste.

Met de friends zingen zij vooral bij verzorgingshuizen, bejaardenhuizen, (ook via fonds 1818) veel Nederlandstalig en bekende Engelstalige nummers. Onze vrienden zijn Esther, Elly, Sjaak en Aad. 

Wil je ons boeken?

Neem vandaag contact met ons op!