Close2U - Geluidsopnamen.

1. Say it's only a paper. Play
2. Seventeen. Play
3. Shortning bread. Play
4. Play

3-10-2019

Commentaar van Tamara Obreskova, zangdocente (https://www.tamaraobreskova.nl/) toen wij niet door waren naar de volgende ronde van een songfestival: "Wat jammmmer. Maar jullie blijven het beste van Close harmony van Zuid Holland"

 

In de Eendracht van 21 december 2016, n.a.v. een optreden bij de "soos Nootdorp"

Om drie uur volgt een geweldig optreden van Close2U. Drie dames, die zó goed close harmony zingen, dat het lijkt geen  enkele moeite te kosten. De nederlandse nummers worden vol overgave meegezongen. Na afloop worden de drie dames bedankt. Het daarop volgende dankbare applaus onderstreept de waardering voor het optreden van Close2U. Een aanrader!

 

To close to You.

Bedankt voor de mooie en gezellige kerstmiddag. Ik heb genoten! Fijne feestdagen en succes in het nieuwe jaar.

met hartelijke groet,  

Aad

  DEEL VAN HET ARTIKEL IN DE MAASSLUISE COURANT N.A.V. ONS OPTREDEN IN MAASSLUIS OP 22 APRIL 2012

Naast de Burlesco 4, trad het trio Close2U op. Close harmony singing in optima forma. Meerstemmig a capella gezongen nummers, waarbij zij als drietal met verve de songs van de Andrew Sisters en met stip Andrew Sisters Medley, vertolken. Meest opvallende nummers: What a wonderful World, Singing the Blues, en I can't give you anything but love. Ook nummers, die samen met the Burlesco 4 werden gebracht konden op een warm en welverdiend applaus van het publiek rekenen.


REACTIE N.A.V. OPTREDEN WATERINGEN VROUWENGILDE MEI 2010

We hebben vanavond een hele fijne avond gehad, het was hartstikke gezellig en goed. 

groetjes Riet 


REACTIE N.A.V. OPTREDEN WATERINGEN 21 FEBRUARI 2010

Hallo Marlies en de rest van Close2U,

Nogmaals hartelijk dank voor jullie leuke optreden. We hebben veel positieve reacties gekregen op het programma en ook jullie optreden. Veel succes en misschien tot 16 mei!

Jeannette van Zeijl

coordinator Open Podium


OPTREDEN 14-11-2009 BIJ OPENING EXPOSITIE REGENTENKAMER

Dank voor de foto's en de mooie collage! Het was een gezellige en goed muzikale opening afgelopen zaterdag, mijn bezoek heeft ervan genoten.

Groet

Petra Knotschke 


OPTREDEN HEEMSTEDE HUISCONCERT 19-09-2009

Lieve zangeressen, wat was en ben ik onder de indruk van jullie mooie stemmen die ik gisteren mocht beluisteren tijdens het huisconcert in Heemstede. Jeetje als ik de juf zou zijn, dan krijgen jullie voor uitstraling een 10, voor presentatie een 10, voor stemvorming een 10, voor harmonie in het geheel een 10, voor de liedkeuze een 10, voor de begeleider aan de piano een 10, kortom ik geef jullie een 10 en een zoen van de juf !!!!! En wie is de juf ???? Ha ha neeeee niet mijn grootje, maar ik zelf !!! Misschien wat overdreven een 10, maar ik kan jullie bij een ieder aanbevelen !!!!

Ik vond het geweldig en hoop jullie nog veel te mogen ontmoeten in de toekomst !!

Liefs Wilma


DE OPENING VAN DE TUIN DER LUSTEN, WAARBIJ OOK CLOSE2U GEZONGEN HEEFT.

tot 25 okt  Tuin der Lusten

Tuin der Lusten is een schilderij van Jeroen Bosch (1450-1561). Het staat bol van de symboliek en was daarom een prachtig thema voor de jaarlijkse expositie in de Botanische Tuin aan het Poortlandplein 6, Delft.

Op zondag 6 juli is de expostitie geopend door Mieke van der Linden. Tot 25 oktober kan het werk van ruim honderd cursisten van De VAK bekeken worden.

De Opening

Tijdens de openingsmiddag, gonsde de tuin van de kunsten. Er waren optredens van muziek, theater- en zanggroepen, zoals een close harmony groep o.l.v. Erik Nelissen, het VAKvocaal ensemble, jongerentheatergroepen, een dwarsfluittrio. Ook zijn er gedichten voorgedragen.


VERJAARDAGSFEEST 24 MEI 2009

Hoi Marlies en de andere dames,

We willen jullie nogmaals bedanken voor het gezellige en leuke optreden. We hebben allemaal enorm genoten van jullie muzikale bijdrage. Ik/wij wensen jullie heel veel succes met Close2you! En mocht ik muzikale omlijsting nodig hebben dan weet ik jullie te vinden.Groetjes Ilonka xxx


COMMENTAAR NAAR AANLEIDING VAN HEEMSTEDE HUISCONCERT 2011

DE DRIE MEIDEN OF MOET IK DAMES ZEGGEN VAN CLOSE2U HEBBEN HET VERMOGEN OM CLOSE HARMONY TE ZINGEN ALSOF HET DE MAKKELIJKSTE ZAAK VAN DE WERELD IS. HET KLINKT SOEPEL, MAKKELIJK EN DE UITSTRALING VAN HET TRIO MAAKT HET FEESTJE COMPLEET. EEN KNAP STAALTJE ZANGKUNST WANT CLOSE HARMONY ZINGEN, ZUIVER EN RITMISCH BLIJVEN, VERGT VEEL CONCENTRATIE, OEFENING EN VAKMAN/VAKVROUWSCHAP. EN DAT IS WAT DEZE DRIE ZANGERESSEN ALLEMAAL IN HUIS HEBBEN.

DIKKE ZOEN!

MARLIES HUITINK